Luft med en lätt stänk av salt

20150315_2798

…. blev det idag, för en tur ut till Amundön stod på programmet. Det kändes som en evighet sedan jag senast var ute vid havet och fotograferade. För som nog ni som följer den här bloggen sett, så har det varit skog, skog och återigen skog, som gällt för hela slanten.

Så en något ringrostig kustfotograf var det som kanske inte på vingliga ben, men dock med lite osäker begav jag mig ut till Amundön, med ett gäng från Fotografiska Föreningen i Gbg i eftermiddags. Det var en strålande vårdag här i Göteborg, men vis av skadan klädde jag mig varmt så en och annan som mötte mig på gatan innan jag drog till havs undrade nog om jag var sjuk. För där kom jag stövlande fram på vårlig gata i tjocka vinterjackan, dom varma stövlarna, men ack vad jag var glad att jag klätt mig som jag gjort för ute på klipporna där var ändå vinden lite kylig.

Resten av gänget, förutom Marie då, var kanske inte lika förståndiga, för redan efter två timmar, precis när ljuset började kännas ok, ja, då frös dom och drog hemåt. Fast Marie och jag, som luttrade naturfotografer, vi stannade och det blev en härlig eftermiddag förkväll, med solen sakta försvann bakom horisonten.

Fast det är klart, innan de övriga hann dra, hann jag trots allt få en bild med både folk och fä

20150315_2822
Västkustens klippor är ju någonting alldeles särskilt och deras mönster och formationer dom går iallafall jag definitivt igång på.

20150315_2812När som sagt, resten av gänget dragit hemåt, så gick Marie och jag över till en annan plats där vi stannade tills mörkret började falla och bilderna blev bara blåare och blåare.

20150315_2837 20150315_2839 20150315_2846 20150315_2849
Det var riktigt roligt att vara därute vid havet och fotografera, ja, tom så roligt, så den medhavda chokladkakan glömdes kvar i fotoryggsäcken, det ni.. Men till slut så var det ändå dags för sista bilden innan kameran packades ner i ryggsäcken och vi började vår vandring tillbaka till bilen, medan mörkret sänkte sig runt om oss.

20150315_2851Så gissa vad jag skall göra strax, jo, krypa ner i sängen, mumsa i mig min chikladkaka nöjd och belåten med dagen och med lungorna fulla av härlig frisk havsluft.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s