Tillbaka igen….

20150917_0160

Kan ju tolkas på flera sätt, för det var ett bra tag sedan det hände något på den här bloggen – fast den här gången betyder det inte det – att jag är tillbaka på bloggen – utan jag är tillbaka i Abisko igen.

Jag trodde ju inte i somras att jag skulle få tid – för spännande och inspirerande förändringar på jobbet tog ju plats första september och jag visste att de här förändringar skulle betyda mycket jobb – men, helt plötsligt insåg jag för två veckor sedan, jodå, jag kan nog få till iallafall en långhelg häruppe.

Så nu sitter jag här igen, i ett av sällskapsrummens fåtöljer med ett glas vin bredvid mig och går igenom dagens bilder. För direkt när jag landat här i Abisko, så var det att byta om och ge sig direkt ut till Jåkken.

Den här gången hade jag också en ny kamera som jag inte riktigt hunnit testa, så spänningen var på topp när jag begav mig ut och jodå, Min Nikon D810 den levererar – sedan är det ju en icke helt obetydlig komponent till som behövs för en bra bild och det är den där personen som står bakom kameran.

Iallafall, det blev en härlig stund där vid jåkken, som började med en kopp kaffe bara för att få känna och lukta och fylla lungorna med fjällluft – få känna de sista veckornas stress bara rinna undan – innan jag tog fram kameran.

Och som sagt, det blev en del bilder innan ljuset slocknade för dagen och det var dags att dra mig tillbaka till sällskapsrummet här på turiststationen, beställa ett glas vin och så gå igenom eftermiddagens skörd

20150917_0167 20150917_0177 20150917_0180 20150917_0198 20150917_0209Nu känner jag mig, trots att klockan bara är 20.30 så där härligt trött, och kvällen får avslutas med någonting jag längtat två år efter – nämligen mandelpotatischips – sedan är det dags att dra mig tillbaka och sova

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s