Första lilla känslan

 

 

20150426_3998Ja, den hade jag imorse – Ni vet den där alldeles speciella första känslan att det vänt.
Det har börjat bli ljusare på morgonen – ja, ni kanske känner igen den. Den känslan är någonting alldeles extra – Så på vägen till jobbet började jag räkna på fingrarna – hur långt är det kvar. Jo, tänk det är inte så långt kvar nu.

Till vad undrar ni kanske.

Jo, naturligtvis tills det är dags igen att få ligga och njuta i vitsippsbacken. Att få ligga där i den lite småljuga backen och genom kameralinsen leta efter den optimala vitsippan. Att få sitta på en sten, känna vårsolens första små varma strålar träffa en vinterbrev nästipp. Att få dricka kaffe på den där stenen och samtidigt leka runt lite med foten i fjolårslöven. Att få hur de små vita knopparna sträcker sig mot solen, precis efter dom strävat och letat sig upp genom löven som legat så länge som ett skyddande täcker över de små vita blommorna.

Ja ha säger någon, det även minst 1,5 månad dit. Javisst är det så, men fundera ett varv till. Det var inte längesedan det var jul och det är faktiskt ungefär lika långt tills vi får se dessa vårens budbärare igen, som det var sedan vi satt runt granen och sörplade på varm glögg.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Första lilla känslan

  1. Hanna skriver:

    Ja visst längtar man! ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s